Vårt uppdrag

Att tillhandahålla en unik lösning med fast avgift för både köpare och säljare av spanska fastigheter, för att spara alla parter i transaktionen tusentals euro, samtidigt som det tillhandahåller en komplett och heltäckande fastighetsförmedlingsservice överlägsen industristandarder.

För att boka en gratis värdering eller för ytterligare information:

  Det gamla sättet

  Att ha decennier av branscherfarenhet har gett oss fördelen av att förstå inte bara vad internationella leverantörer och köpare av spansk fastighet vill ha, utan också av de frustrationer som de möter.

  Vi har sett om och om igen de två stora problem som konsekvent tas upp av leverantörer och köpare.

  För det första överdrivna fastighetsförmedlingsavgifter, som är bland de högsta i Europa, till exempel i Storbritannien kan vi nu vara bekanta med avgifter på under 1 % i motsats till branschstandarden 5 %+ som tas ut på de spanska kusterna.

  För det andra bristen på transparens som oundvikligen är förknippad med en marknad där avgifter är dolda för köparna.

  5 Real Estate sättet

  Vår unika modell har skapats som den perfekta hybridlösningen för den lokala fullservicemäklaren och priset för onlinemäklaren.

  Fördelen med vår lösning mot båda modellerna är tydliga:

  Mot fullservicemäklaren kan vi erbjuda exakt samma tjänster som ett minimum och många gånger mycket mer genom att känna till alla våra fastigheter från början snarare än att försöka sälja fastigheter genom samarbetspartners som aldrig själva har sett dem.

  Men den största fördelen gentemot denna modell är naturligtvis besparingen i avgifter, som ett absolut minimum skulle du spara runt 4 000 € jämfört med vanliga fastighetsmäklararvoden och i många fall mycket mer än så, ibland upp till siffror på över 10 000 € .

  Jämfört med onlineagenter har vår modell också klara fördelar De flesta av dessa företag tar ut förskottsavgifter, deras avgifter är vanligtvis högre än våra, men även om de inte är det har de tagit ut sina avgifter vid noteringstillfället, vilket lämnar den uppenbara frågan om var är motivationen att sälja fastigheten om det finns är inga ytterligare ekonomiska fördelar.

  Dessa företag tenderar att lista per volym snarare än att lista för att faktiskt sälja hus.

  Sammanfattningsvis har vi ett förslag som passar perfekt för både säljare och köpare, som följer med den moderna tidens teknologi och erbjuder både värde och service till våra kunder.

  Transparenta avgifter

  Vår unika lösning med fast avgift innebär att köpare och säljare sparar pengar!

  Vi är glada över att du har valt 5 Real Estates tjänster. Oavsett om du köper eller säljer kan du vara säker på att du är i trygga händer med vår decennier av erfarenhet av den spanska fastighetsmarknaden, erfarenhet som har gjort det möjligt för oss att förstå vad köpare och säljare letar efter.

  Vi verkar dock på ett helt annat sätt än vanliga fastighetsmäklare, vilket säkerställer full transparens genom processen och vi vill ta tillfället i akt att fullständigt förklara våra avgifter och hur vår modell direkt gynnar både internationella köpare och säljare av spansk fastighet.

  Transparenta avgifter

  För att se transparenta avgifter, klicka på ladda ner nedan.

  Depositioner

  Om och när du har ett erbjudande accepterat på en fastighet måste du sätta en deposition för att säkra den. Den första depositionen för att reservera fastigheten är €5,000 plus vår 999 € + IVA-representantavgift. Efter 30 dagar efter det att bokningsavgiften har mottagits måste du betala ytterligare en10% av det överenskomna försäljningspriset.

  Hög standard

  En sak som vi betonar är att även om våra avgifter är låga är våra standarder höga! Vi driver en komplett fastighetsförmedlingstjänst överlägsen industristandarder

  Så fråga dig själv – varför skulle jag använda en vanlig fastighetsmäklare när jag kan använda 5 Real Estate?

  I genomsnitt sparar vi våra kunder mer än €8 000 mot vanliga fastighetsmäklararvoden

  Vad folk säger om oss

  Komma i kontakt